Hoe het allemaal begon

Ik ben zeer gepasioneerd als het om koken gaat. Van kinds af aan hielp ik mijn ouders al in de keuken. Hierbij wilde ik niet alleen helpen. Ik wilde leren. Vragen als “Waarom doe je dit?”, “Hoe lang moet dit nu koken?” en de belangrijkste vraag “Mag ik helpen?” Kwamen dagelijks voorbij.

Thuis aten we vaak een weekmenu. Op zondag de hele week verzinnen, en dan boodschappen doen voor de hele week. Hier dacht ik ook altijd graag over mee en ging uiteraard mee boodschappen doen. Stamppotten, Wereldgerechten, lasagnes en frituren, bij alles wilde ik helpen.

Nu 29 jaar later dacht ik, waarom ga ik niet anderen inspireren met koken van simpele maar super lekkere gerechten? Zie hier mijn eigen website 😀

Met mijn achtergrond als programmeur was dit zo gepiept, en zag ik dit echt als een leuk hobby gerecht om mijn programmeerkunsten hoog te houden. Voor mij een perfrecte combinatie. Koken en ondernemen!